Katódos védelmi konzultáció

Katódos védelmi konzultáció

Katódos védelmi konzultáció. A KKSz Kft. munkatársai elkötelezettek a korrózióvédelem, katódos védelem szakmai fejlesztése mellett.

A KKSz Kft. munkatársai elkötelezettek a korrózióvédelem, katódos védelem szakmai fejlesztése mellett. Aktív szerepet vállaltunk a korrózióvédelmi mesteriskola elindításában, életben tartásában így biztosítva a jövő szakember-ellátását.

Fontosnak tartjuk, hogy mint speciális mérnöki területen, a korrózióvédelemben is csak megfelelő jogosultságok és gyakorlat birtokában legyen lehetséges a felelős munkavégzés. Tanácsainkkal segítjük a jogalkotókat abban, hogy ily módon biztosítsák a megfelelő szakmaiságot e területen is.

A Magyar Mérnöki Kamarával szoros együttműködést építettünk ki.

A szakmai élet, az egyének, és ezáltal a tudomány e területének fejlődéséhez szükséges a folyamatos eszmecsere, a szakemberek találkozója. A KKSz Kft. ezért katódos védelmi témában maga is szervez éves eseményt, a Katódos védelmi konzultációt.

 

 

Katódos védelmi konzultáció

A konzultáció a katódos védelem speciális területének szakértőit hívja össze évente egyszer azzal a céllal, hogy aktuális tervezési, kivitelezési és karbantartási kérdéseket beszéljenek meg, összevessék az egyes területek tapasztalatait, de szó esik az adminisztrációs és jogi kötelezettségek változásairól is. A résztvevők közt elméleti szakemberek, tervezők, a területen dolgozó nagyvállalati vezetők éppúgy megtalálhatók, mint a kivitelezők, karbantartást végző szakemberek felölelve a katódos korrózióvédelem minden területét.

A katódvédelmi konzultáció általában októberben első hétvégéjén, péntek délutántól szombat délelőttig tart. A szakmai program előadásokra épül, de hagy időt az előadással kapcsolatos észrevételek megvitatására is. Az esti vacsora lehetőséget ad a networkingre vagy az aktuális kérdések személyes egyeztetésére. Igyekszünk a szakmai színvonalat azzal erősíteni, hogy a korrózióvédelemi egyéb társterületek szakembereit is meghívjuk a rendezvényre, vagy jogi, eljárási kérdéseket feszegetnek témáink, valamint hogy marketing célú előadásokat nem veszünk fel a programba. A katódos védelmi konzultáció általában Budapest környékén kerül megrendezésre.

A Magyar Mérnöki Kamara a kétnapos konzultáción való részvételt továbbképzésként elismeri.

 

Partnereink

Előző években többek közt az alábbi cégek járultak hozzá a közös munkához: Corrocont Kft, Eon-Hungária Zrt, FGSZ Zrt, MVM FŐGÁZ Zrt, MVM Égáz-Dégáz Zrt, H-Bridge Kft, KVV Zrt, MOL Nyrt., Olajterv Zrt. Petrolszolg Kft., Vekor Kft.

A következő katódos védelmi konzultáció időpontja és várható agendája:

Hamarosan

Az előző katódos védelmi konzultációk anyagai innen letölthetők.